Brandstoffen

Vraag offerte aan

Over ons

Wij zijn ‘De Jongens van Veenema’. Een begrip in brandstoffen. Dé leverancier voor al uw (duurzame) brandstoffen.

Home base leveringen

Wij leveren alle soorten brandstof voor uw home base installatie en denken graag met u mee in het duurzaam maken van uw bedrijf.

Duurzame (CO2 reducerende brandstoffen) worden steeds belangrijker. U kunt kiezen uit meerdere soorten duurzame biobrandstoffen die kunnen helpen bij CO2 besparing. De keuze is afhankelijk van uw bedrijfsdoel. Franco leveringen op uw home base of werklocatie? Alles is mogelijk.

Voordelen HVO

  • 6% CO2 reductie voor slechts een paar ct. extra per liter
  • Minder tot geen kans op bacteriën
  • Altijd winterbescherming

Starten met CO2-reductie

Wist u dat u met HVO7 al voor een paar centen extra 6% gecertificeerde CO2-reductie heeft voor uw auto of tractor!
U kunt op steeds meer plekken HVO7, HVO20 en ook HVO100 krijgen. Steeds meer multinationals en overheden vragen u, om uw CO2 voetprint te verbeteren. Met HVO heb je zelf in de hand hoeveel % CO2 je wilt reduceren. Met de HVO100 al zo’n 90% CO2-reductie. Daarnaast verbrand het product veel beter en geeft daardoor ook een schonere verbranding. Op dit moment kunt u voor een kleine meerprijs al gigantische milieu stappen maken. Zonder aanpassingen aan de motor of het wagenpark kunt u al vanaf vandaag beginnen met uw goed voornemens.

Minder tot geen kans op bacteriën

Al vanaf HVO7 heeft u minder tot geen kans op bacterievorming in de brandstof. HVO is namelijk een hoogwaardige synthetische Diesel, die juist water afstoot in tegenstelling tot de oude dieselvarianten.

Winterbescherming

Daarnaast heeft het product altijd de beste winterbescherming, super handig als u in Augustus nog brandstof besteld, die soms langer dan gewenst in de tank blijft zitten.

Neem contact met ons op

 

Rijdt u regelmatig langere afstanden en is daardoor tanken onderweg nodig? Tank met onze Go Tankpas op meer dan 10.000 locaties verspreid door heel Europa. kijk hier voor de Go Tankpas. Ontvang keurig gespecificeerde nota’s tegen aantrekkelijke condities. Wij kunnen u ook assisteren met een systeem voor tolbetaling en het terugvragen van de buitenlandse BTW. Dit doen wij samen met Easytrip Transport Services.