Esso Card™

Esso Card™

Ontvang regelmatig één geconsolideerde factuur, die al uw brandstof- en auto gerelateerde kosten omvat, van autowassen tot olie en ruitensproeiervloeistof. De flexibiliteit van de Esso Card™ stelt u in staat om deze aan te passen met aanvullende diensten zoals alternatieve brandstoffen, CO2-compensatie en autowassen. Raadpleegt u hier onze Algemene Voorwaarden Esso Card™

Veiligheid Esso Card™

De Esso Card™ biedt u een veilige manier van betalen. Dankzij een geavanceerd online beveiligingssysteem worden uw transacties dagelijks gecontroleerd op fraude en wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden. Verduurzaam direct uw wagenpark met de (optionele) CO2-compensatie service. Deze service loopt volledig automatisch via uw tankpasfactuur.

Het netwerk

Het uitgebreide netwerk van de Esso Card™ biedt toegang tot 13.300+ tankstations in heel Europa, waaronder 4550+ HGV-locaties, 7500+ 24-uurs locaties en 700+ snelweglocaties. Met e-route krijgt u toegang tot gedetailleerde routekaarten die u helpen bij het plannen van uw reis door Europa. Of u nu op zoek bent naar een tankstation in een drukke stad of op het platteland, e-route wijst u de weg. Daarnaast ontvangt u ook informatie over tankstations langs uw route, zoals openingstijden, brandstofprijzen en faciliteiten. Zo kunt u gemakkelijk tanken bij een betrouwbaar tankstation en uw reis zonder zorgen voortzetten. Kortom, met e-route wordt het vinden van uw weg in ons uitgebreide Europese tanknetwerk een stuk eenvoudiger. Download de app vandaag nog en geniet van de voordelen van gratis routekaarten of neem een kijkje op https://www.erouteonline.com/v7/essoeu/

Bon voyage!

CO2-compensatie met de Esso Card™ van Veenema Energy

Draag direct bij aan de vermindering van koolstofemissies via onze CO2-compensatieservice door een kleine bijdrage per liter brandstof te leveren. Registreer u en wij zullen de berekening en het beheer afhandelen, met een naadloze, groene oplossing zonder dat er directe investeringen in nieuwe voertuigen nodig zijn.

Krijg een duurzaam voordeel in uw activiteiten, trek milieubewuste klanten aan en ontvang jaarlijks een certificaat van uw CO2-compensatie – dit alles zonder extra administratie, aangezien de service naadloos integreert in uw brandstofkaartfacturering.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden