Hoogste rendement met petroleum aromaat vrij

Onze petroleum aromaat vrij levert het hoogste rendement, is geproduceerd met de hoogste kwaliteit en biedt u het beste comfort. Met onze petroleum weet u dat uw gezondheid en het milieu beschermd blijven.

Neem contact met ons op

Een veel gebruikt begrip voor kachelbrandstof is: “petroleum”. Petroleum aromaat vrij kent vele verschillende kwaliteiten.

Twee soort Petroleum aromaat vrij

Wij hebben 2 soorten Petroleum aromaat vrij in het leveringsprogramma. Zo kennen we nog steeds de ‘gewone’ petroleum. Deze leveren wij alleen nog in bulk (minimaal 1500 liter per storting) of in vaten van 200 liter. De vraag hiernaar wordt echter steeds minder. Deze brandstof stinkt en walmt nogal, wat als hinderlijk wordt ervaren.

Veel mensen stappen daarom over op de nieuwere reukloze, kleurloze kachelvloeistof. Dit product is voor mens en milieu veel vriendelijker, omdat het aanzienlijk minder aromaten en zwavel bevat dan “gewone” petroleum. Hoe lager het gehalte van deze stoffen hoe beter het is voor de verbranding in de kachel. Deze kachelvloeistof is bij ons standaard leverbaar in een 10 liter jerrycan. Grotere verpakkingen, zoals 60 en 200 liter zijn op aanvraag ook mogelijk.
De jerrycans waarin onze kachelvloeistof verpakt zit dient ingeleverd te worden volgens de plaatselijke en landelijke regelgeving.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden