Propaan

Veenema biedt met propaangas in bovengrondse tanks de oplossing voor een zorgeloos en comfortabel energieverbruik. Met deze leveringen hebben wij een samenwerkingsverband met Antargaz. Een tank blijft eigendom van Antargaz. Per jaar is een vast huurbedrag van toepassing. Via Veenema verzorgt Antargaz ook het onderhoud aan de tank. Leveringen kunnen automatische worden verzorgd of middels bestelling via Veenema. Benieuwd naar de eisen voor plaatsing van een tank? Raadpleeg hier de gestelde eisen voor plaatsing van een bulktank

Gas voor de sector industrie

Voor industriƫle processen is gas de ideale brandstof. Met de hoge aardgasprijzen van tegenwoordig, is propaangas een hele goede optie. Vraag naar de mogelijkheden die wij hiervoor hebben. Samen met u komen wij tot een plan waarmee wij uw organisatie gaan voorzien van (propaan)gas.

Wij hebben verschillende toepassingen. U kunt hierbij denken aan het verwarmen van uw warme lucht- en straalkachels. (bijvoorbeeld voor woonhuis/bedrijfshal/veestallen) Propaangas is ook een ideale brandstof voor aardewerk- en keramiekovens. Daarnaast is propaangas uitstekend geschikt om legeringen en metalen met grote nauwkeurigheid te lassen of te smelten. De intense- en hoge temperatuur vlam die hiervoor nodig is wordt door dit gas behaald. Bulktanken worden altijd in huur verstrekt.

Gas voor vorkheftrucks

Door de snelle ontwikkeling van vorkheftrucks zijn de prestaties van de traditionele brandstoffen niet altijd meegegaan in deze ontwikkelingen. LPG (propaan of een mix van propaan en butaan) biedt hierin de oplossing. Veelal worden voor heftrucks de speciale 13 kg compolite flessen geleverd.

LPG heeft vele voordelen die uw organisatie tijdwinst oplevert en zorgt voor kostenvermindering. Doordat LPG een schonere verbranding heeft is het ideaal voor het verplaatsen van vuil- en geurgevoelige producten. LPG Ā veroorzaakt minder geluid. Vorkheftrucks die voorzien zijn van LPG helpen hierdoor mee aan een aangenamere werkomgeving. De lage tanktijd zorgt voor een continue werking binnen uw organisatie. Doordat LPG in boven- ondergrondse bulktanks of in gasflessen opgeslagen kan worden maakt LPG super flexibel. Wij helpen en adviseren u graag met deze melding. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden