Werken bij Veenema

Op dit moment hebben wij een vacature voor Accountmanager buitendienst en ADR tankwagenchauffeur. Lees hieronder de functieomschrijving en hoe je kan solliciteren.

Op zoek naar een andere functie binnen ons dynamische bedrijf?
Stuur dan gerust je open sollicitatie naar solliciteren@veenemaenergy.nl

 

Veenema Energy is exclusief Texaco distributeur en al ruim 85 jaar een hecht familiebedrijf, gevestigd in Sneek. Eigenaar en exploitant van tankstations en dé totaalleverancier van duurzame brandstoffen, smeermiddelen, chemische producten, reinigingsmiddelen en industriële gassen voor alle sectoren. Momenteel ook zeer actief met duurzame energie zoals elektrificering, synthetische brandstof en waterstof.

VACATURE ACCOUNTMANAGER BUITENDIENST 32-40 UUR

Ben jij een enthousiaste commerciële professional en zoek je een uitdagende functie waarin je klanten kunt adviseren en relaties kunt opbouwen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Lees hier de volledige vacature omschrijving

 

VACATURE ADR TANKWAGENCHAUFFEUR   40 UUR

Wil jij fulltime aan de slag als tankwagenchauffeur in Noord Nederland? Dan is deze baan wellicht iets voor jou. Binnen deze functie houd jij je verantwoordelijk voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Je bezoekt iedere dag verschillende klanten: van agrariërs tot transportbedrijven en tankstations. Geen dag is hetzelfde!

Word jij hier enthousiast van, lees hier snel verder en solliciteer direct