Equipment

In alle bedenkbare sectoren wordt equipment gebruikt. Zo ook op het gebied van brandstoffen, smeermiddelen en koelvloeistoffen. Wij hebben een breed assortiment aan materialen hiervoor, variƫrend van een brandstofslang, filters, slanghaspels, automatische afgifte pistolen, brandstofmeters, vetspuiten, vatenpompen etc. tot een complete nieuwe home base tankinstallatie voorzien van brandstofregistratiesysteem.

Nieuwe brandstoftank

Overweegt u de aanschaf van een brandstoftank/ installatie t.b.v. diesel / HVO? Staal of kunststof? Hoe groot mag de tank zij en wat zijn de voorschriften waaraan voldaan moet worden? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en komen samen met u tot een passende oplossing voor uw bedrijf.

Bovengronds en ondergronds

Veelal worden een kleinere brandstoftank bovengronds geplaatst, dit kan zowel binnen als buiten. Grotere brandstoftanks kunnen ook ondergronds worden geplaatst. Installaties kunnen desgewenst worden voorzien van een sleutelsysteem, zodat per voertuig een heldere administratie kan worden gevoerd. Er zijn vele mogelijkheden voor registratie, waaronder systemen met fysieke sleutels/tags of koppelingen met mobiele telefoon. Wilt u ook graag een overzichtelijk brandstofverbruik ? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden