Veilig en makkelijk betalen met de Wex Veenema card

Met de Wex Veenema card kunt u niet alleen gemakkelijk tanken, maar ook profiteren van extra voordelen zoals, realtime rapportage en klantenservice. Dit zorgt ervoor dat uw vloot efficiënter en effectiever kan opereren. Met de WEX Card wordt uw tankervaring vereenvoudigd en kunt u zich concentreren op het laten draaien van uw bedrijf.

 

Waarom de Wex Veenema card?

De Wex Veenema card, voorheen bekend als Go Card, vereenvoudigt uw tankervaring en biedt meer dan alleen tanken. Met deze kaart kunt u naadloos en gemakkelijk tanken voor uw vloot. Daarnaast biedt de kaart extra voordelen en diensten om uw vloot soepeler te laten draaien.

Met de Wex Veenema card ook toegang tot meer dan 50.000 service- en onderhoudslocaties in heel Europa, waaronder bandenleveranciers, garages en reparatiediensten. Hierdoor kunnen bestuurders gemakkelijk de benodigde ondersteuning en diensten vinden tijdens hun reizen.

Door gebruik te maken van het uitgebreide netwerk van de Wex Veenema card kunnen bestuurders efficiënter tanken en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, waardoor ze tijd en geld besparen. Bovendien biedt de kaart een uitstekende klantenservice voor eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen tijdens het gebruik van de kaart.

Al met al biedt de Wex Veenema card bestuurders een handige en betrouwbare oplossing voor het beheren van hun brandstof- en onderhoudskosten tijdens het reizen in Europa.

De Wex Veenema card is geschikt voor ieder bedrijf, van eenmanszaak met één voertuig tot logistieke vervoerder met een (groot) aantal trucks. Klik op één van de buttons hieronder voor meer gedetailleerde informatie over de voordelen voor uw wagenpark.

Veiligheid WEX Veenema card

Met de Wex Veenema card heeft u altijd een duidelijk overzicht van al uw kosten en kunt u eenvoudig uw uitgaven beheren. Daarnaast bespaart u tijd doordat u niet meer verschillende bonnetjes hoeft te bewaren en in te dienen voor vergoeding. Kortom, met de geconsolideerde factuur en flexibele diensten van de Wex Veenema card maakt u uw brandstof- en autokostenbeheer een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Het is 24/7 mogelijk om gestolen of verloren kaarten te blokkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om een tanklimiet per kaart in te stellen.
Raadpleegt u hier onze Algemene Voorwaarden tankpas 

Bijdragen aan CO2-compensatie

Met onze CO2-compensatieservice kunt u eenvoudig uw CO2-voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet. Door simpelweg een kleine bijdrage per liter brandstof te leveren, kunt u helpen om de impact van uw zakelijke activiteiten op het milieu te verminderen.

Bovendien kunt u met onze service klanten aantrekken die waarde hechten aan duurzaamheid en milieubescherming. Door te laten zien dat u actief betrokken bent bij het verminderen van koolstofemissies, kunt u zich onderscheiden van concurrenten en een positief imago opbouwen bij uw doelgroep.

Dus waar wacht u nog op? Registreer u vandaag nog voor onze CO2-compensatieservice en draag direct bij aan een schonere en groenere toekomst voor ons allemaal.

Neem contact met ons op