Gespecialiseerde producten

Ook voor zeer specialistische toepassingen heeft Veenema het juiste product.
Smeermiddelen, Koelmiddelen, Ontvettingsmiddelen, Reinigingsmiddelen of conserveringsmiddelen etc.

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt?
Neem gerust contact op, wij hebben een antwoord.

Een greep uit onze speciale producten

Veenema heeft een nauw samenwerkingsverband met een aantal toonaangevende producenten voor levering van o.a. reiniging-, ontvetting-, koelmiddelen en corrosiebescherming voor diverse metaalbewerkings toepassingen.
We kennen o.a. Hakupur (reiniging en ontvetting van diverse oppervlaktes) en Hakuform of Fuchs Ecocool(watermengbare koelsmeermiddelen met een uitstekende smerende werking en corrosiewerende eigenschappen. Producten zijn vaak snel leverbaar omdat wij uit eigen voorraad kunnen leveren.
Bekijk hier een promo van deze producten

Een aantal andere speciale producten zijn bijvoorbeeld:
Thermische olie.
Deze olie is uitermate geschikt voor het verwarmen tot hoge temperaturen. Dit kan een minerale olie zijn, maar voor hogere temperaturen wordt vaak een synthetische variant ingezet. Thermische olie wordt ergens in het systeem opgewarmd door een warmtebron en ergens anders wordt de warmte weer afgestaan. Thermische olie blijft gedurende het hele proces vloeibaar. Klik hier voor meer info.

Biologisch afbreekbare olieën en vetten
Dit zijn smeermiddelen die dusdanig zijn samengesteld, dat ze in een aeroob waterig milieu onder invloed van microorganismen worden afgebroken tot verbindingen als water, koolzuur en voor het milieu onschadelijke verbindingen. Er zijn diverse toepassingen voor de biologisch afbreekbare producten. Vaak wordt het gebruikt in hydraulische systemen van vrachtwagens, graafmachines of vuilnisauto’s. De hydraulische olie kan met of zonder Eco certificering worden geleverd. Klik hier voor gedetailleerde product info.

Wij zijn bekend met veel producten van o.a. Kluber en Fuchs en Castrol.

Nerta Reinigingsmiddelen
Dit is een professionele reinigingsmiddelenlijn. Nerta is een begrip in reinigingsmiddelen, producten voor car- & truckwash, maar ook reinigingschemicaliën en desinfectieproducten ontwikkeld voor de voedsel-/hygiënesector, landbouw en voor diverse professionele toepassingen. Voor de car- en truckwash kennen wij o.a. de Carnet Jumbo, Anti-Insect, Bio-polish, ACT100 en Super Degreaser en de Superwash. Bekijk hier een Introductiefilmpje
Voor de voeding & landbouw kennen we o.a. de Acinet, Alkalinet 100, Bac-Cid 100, Anti Foam Foodgrade, Floornet Industrial en Mega Foam Cleaner. Veelal leveren wij deze producten uit voorraad. Meer informatie over deze producten? Neem contact met ons op.

Assortiment chemicaliën

Ook ons assortiment aan chemicaliën is groot. Wij leveren aan diverse sectoren zoals, recreatie, waterbehandeling, mestverwerking of gladheidbestrijding. Veel producten zijn zowel in bulk als in stukgoed leverbaar. Hier een greep uit ons assortiment:
Accuzuur, Ammoniak, Azijnzuur, Ammoniumchloride, Calciumchloride, Zouttabletten, kaliloog, Kaliumcarbonaat, Kaliumchloride, Kopersulfaat, Magnesiumchloride, Natriumcarbonaat, natriumhypochloriet, Oxaalzuur, Salpeterzuur, zoutzuur en zwavelzuur.
Product ondersteuning nodig? Bel ons gerust

Direct contact?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
0515 420151

Omschrijf duidelijk de naam en hoeveelheid van het product waarvoor u een offerte wenst te ontvangen
This field is for validation purposes and should be left unchanged.