Papier machine Oliën

Paper Machine Oil XL zijn hoogwaardige metaalvrije smeermiddelen voor papiermachines die zijn ontworpen om hoogwaardige antislijtagebescherming te bieden in papiermachines te bieden door middel van gecentraliseerde smeercirculatiesystemen. Kijk hier voor Productinformatie over Paper Machine Oil XL

Voor informatie over beschikbare verpakkingseenheden en bijbehorende prijzen

Neem contact met ons op

Papiermachine oliën bescherming

Papiermachine oliën zijn ontworpen om bescherming te bieden aan circulatiesystemen waar anti-slijtage/EP-bescherming en oxidatiebestendigheid vereist is. Ze zijn speciaal ontworpen voor de ruwe omgevingen van de belangrijkste smeersystemen van papiermachines, waar verontreinigingen in het waterproces en/of hoge temperaturen de mindere producten snel kunnen aantasten. Hun vermogen om systemen schoon en probleemloos te houden, is vooral belangrijk in drogersecties en kalenderstapels.

Hoge FZG-classificatie

Bovendien hebben deze Papiermachine oliën een zeer hoge FZG-classificatie, waardoor het zeer veelzijdig en geschikt is voor gebruik in gecontroleerde kroonrollen, zuigkastpompen, vacuüm- en witwaterpompen, reductietandwielen en tandwielkastmotoren. Het product is zeer geschikt waar sprake is van milieuproblemen of beperkingen op de aanwezigheid van metalen zoals barium of zink. Speciaal ontworpen om systemen schoon en probleemloos te houden gedurende langere onderhoudsintervallen. Het zorgt voor een vermindering van het aantal smeermiddelen dat in de fabriek wordt gebruikt en vermindert het risico op kruisbesmetting, evenals het minimaliseren van opslag en bestellen, waardoor de procedures worden vereenvoudigd.

Paper Machine Oil XL wordt ook aanbevolen voor gebruik in tandwielkasten, pompen en onafhankelijke lagers in industriële toepassingen. Voldoet aan de eisen van de grote lagerfabriekanten zoals FAB en SKF.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden