Transport

Vraag offerte aan

Over ons

Wij zijn ‘De Jongens van Veenema’. Een begrip in brandstoffen. Dé leverancier voor uw (duurzame) brandstoffen, smeermiddelen, koelvloeistoffen, Go Tankpas en reinigingsmiddelen.

Duurzamer rijden? Doe de check

Wilt u duurzamer rijden? Doe dan de brandstof check en bekijk welke brandstof bij u past.

Neem contact op

Begin opnieuw

Wij leveren alle soorten brandstof voor uw home base installatie en denken graag met u mee in het verduurzamen van uw bedrijf. Duurzame (Co2 reducerende brandstoffen) worden steeds belangrijker. U kunt kiezen uit meerdere soorten duurzamere biobrandstoffen die kunnen helpen bij CO2 besparing. Keuze is afhankelijk van uw bedrijfsdoel. Franco leveringen op uw home base of op werklocatie? Alles is mogelijk.

Ook op het gebied van smeermiddelen worden de ontwikkelingen nauwkeurig gevolgd door onze specialisten. Met de ontwikkeling van de nieuwste motoren zijn ook nieuwe smeertechnieken vereist, Daarom worden deze ontwikkelingen altijd op de voet gevolgd. Bekijk hier het smeerschema wat bij uw auto hoort. Smeermiddelen worden doorgaans uit voorraad geleverd. Desgewenst kunnen wij speciaal voor u voorraad houden, zodat levering altijd gegarandeerd is.

Rijdt u regelmatig langere afstanden en is daardoor tanken onderweg nodig? Tank met onze Go Tankpas op meer dan 10.000 locaties verspreid door heel Europa. kijk hier voor de Go Tankpas. Ontvang keurig gespecificeerde nota’s tegen aantrekkelijke condities. Wij kunnen u ook assisteren met een systeem voor tolbetaling en het terugvragen van de buitenlandse BTW. Dit doen wij samen met Nebutrans.

Uw voertuigen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Voor uw wasinstallatie of hoge druk reiniger. Met onze uitgebreide Nerta schoonmaakmiddelen lijn, kunnen wij u hierbij ook uitstekend van dienst zijn.

Gespecialiseerde producten