Agrarisch

Brandstoffen, AdBlue, smeermiddelen, koelvloeistoffen en reinigingsmiddelen nodig, maar u weet niet precies wat? Wij adviseren u graag.

Neemt contact op
Over ons

Duurzamer rijden? Doe de check

Wilt u duurzamer rijden? Doe dan de brandstof check en bekijk welke brandstof bij u past.

Neem contact op

Begin opnieuw

Tractoren, oogstmachines, zaaimachines, strooimachines, verreikers, combeinen, ladawagens, noem maar op. Ze zijn allemaal van groot belang voor uitvoeren van uw werkzaamheden. Veenema levert bedrijven in de agrarische sector de beste brandstoffen, Adblue oplossingen, smeermiddelen en aanverwante producten (zoals onze reinigingsmiddelen van Nerta) om het materieel in goede staat te houden. Zo kan u altijd vertrouwen op betrouwbaar en goed werkend materiaal, waardoor u werk nooit stil komt te liggen.

Raadpleeg hier uw smeervoorschrift.

Gebruikt u op dit moment een ander merk? Ook dat is voor ons geen probleem, wij leveren o.a. Delo/Texaco, Mobil, Shell, Valvoline, Fuchs, Petro Canada en nog veel meer.

Op het gebied van brandstoffen zijn momenteel veel ontwikkelingen. Wij kunnen ons goed voorstellen, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Welke brandstof past nu het best bij uw doelstelling ? Wij gaan hier graag met u over in gesprek. Meer info kunt u ook terugvinden bij onze brandstoffen Diesel en HVO.

Voor alle reinigingstoepassingen werken wij met de Nerta schoonmaaklijn. Verschillende shampoos voor uw materieel, ontsmettingsmiddelen (anti-bacterieel), reinigingsmiddelen voor stallen etc.

Bekijk hier een Nerta demonstratiefilmpje. Of neem contact met ons op voor meer informatie

Gespecialiseerde producten