Agrarisch

Brandstoffen, AdBlue, smeermiddelen, koelvloeistoffen en reinigingsmiddelen nodig, maar u weet niet precies wat? Wij adviseren u graag.

Neemt contact op
Over ons

Brandstof voor al uw machines

Tractoren, oogstmachines, zaaimachines, strooimachines, verreikers, combines, laadwagens, noem maar op. Ze zijn allemaal van groot belang voor uitvoeren van uw werkzaamheden.

Veenema levert bedrijven in de agrarische sector de beste brandstoffen, Adblue oplossingen, smeermiddelen en aanverwante producten (zoals onze reinigingsmiddelen van Nerta) om het materieel in goede staat te houden. Zo kunt u altijd vertrouwen op betrouwbaar en goed werkend materiaal, waardoor u werk nooit stil komt te liggen.

De juiste brandstof voor uw werkzaamheden

Op het gebied van brandstoffen zijn momenteel veel ontwikkelingen. Wij kunnen ons goed voorstellen, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Welke brandstof past nu het best bij uw doelstelling ? Wij gaan hier graag met u over in gesprek. Meer info kunt u ook terugvinden bij onze brandstoffen Diesel en HVO.

Minder kans op bacteriën

Wist u dat u met HVO in de tank veel minder kans op bacteriën en op problemen met de diesel heeft in uw tractoren of kranen?

Waterafstotend

HVO is namelijk een hoogwaardige synthetische Diesel, die juist water afstoot in tegenstelling tot de oude dieselvarianten. Wij leveren op steeds meer plekken HVO-varianten, als de HVO7, HVO20 en ook HVO100 krijgen. De varianten worden ook wel blauwe diesel genoemd.

Altijd winterbescherming

Daarnaast heeft het product altijd winterbescherming, superhandig als u in Augustus nog brandstof besteld, die soms langer dan gewenst in de tank blijft zitten.

Neem contact met ons op

Reinigingstoepassingen

Voor alle reinigingstoepassingen werken wij met de Nerta schoonmaaklijn. Verschillende shampoos voor uw materieel, ontsmettingsmiddelen (anti-bacterieel), reinigingsmiddelen voor stallen etc.

Bekijk hier een Nerta demonstratiefilmpje. Of neem contact met ons op voor meer informatie

Gespecialiseerde producten

Duurzamer rijden? Doe de check

Wilt u duurzamer rijden? Doe dan de brandstof check en bekijk welke brandstof bij u past.

Neem contact op

Begin opnieuw