Superplus 98 E5: de brandstof voor elke benzineauto

Voor de oudere benzinemotoren is nog steeds de Superplus 98 (E5) verkrijgbaar. Het is onze standaard loodvrije benzine die is voorzien van het octaangetal 98 en geschikt is voor alle voertuigen die beschikken over de Europese type goedkeuring

Superplus 98

De Super plus 98 ongelood is onze standaard loodvrije benzine die is voorzien van het octaangetal 98 en is geschikt voor alle voertuigen die beschikken over de europese type goedkeuring. Onze benzine mag conform de huidige regelgeving tot 5% ethanol bevatten. Onze Superplus 98 houdt uw onderdelen van de auto schoon en reinigt vervuilde motor onderdelen. Texaco voegt aan de superplus 98 standaard een pakket toe van een aantal kwalitatief hoogstaande additieven. Het product is op veel locaties verkrijgbaar.Ook veel watersportverkooppunten verkopen het.

Voor elke benzinemotor

Het mooie van de Super plus 98 E5 brandstof, is dat het geschikt is voor elke benzinemotor. Ook heeft het een octaangetal van 98, waardoor de motor van uw voertuig beter presteert in zwaardere omstandigheden. Uw voertuig kan alles aan dankzij deze brandstof. Een autorit in de bergen tijdens de vakantie? Geen probleem! Het trekken van een aanghanger of caravan? Deze brandstof maakt het soepeler! Wanneer uw auto niet geschikt is voor Euro95 E10, is deze benzine het alternatief. In de handleiding van uw auto staat de brandstof voorgeschreven. Of vraag uw garage.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden