Perfect werkende turbines door turbine olie

De olie die wordt gebruikt voor turbines moet er voor zorgen dat deze machines perfect werken met minimale onderhoudskosten en en maximale productie capaciteit. Onze turbine olie wordt geproduceerd uit een hoogwaardige basis van mineralen met de hoogste prestaties in termen van waterafscheiding en luchtscheiding. Veenema levert turbineoliƫn met niet-conventionele basis, speciaal voor geavanceerde toepassingen of in gevallen waarin uitzonderlijke weerstand van oxidatie is vereist.
Neem contact met ons op

Door onze nauwe samenwerking met een aantal grote maatschappijen beschikken wij over veel know-how en kunnen wij u snel en deskundig adviseren over turbine olie. Twijfelt u of de kwaliteit van het product wat u op dit moment gebruikt nog voldoet aan de gestelde eisen, dan kunt u een monster ter analyse aanbieden. Hierover is onlangs een interessant artikel geschreven door Texaco. Lees het hier

Wellicht kan verversing van de turbine olie worden uitgesteld of misschien wordt juist tijdig een afwijking geconstateerd in uw smeermiddel, waardoor grote problemen met machines (en daarmee hoge kosten) voorkomen kunnen worden. Kijk hiervoor bij de Texcheck olie analyse.

Neem contact met ons op

Wat anderen van ons vinden